fredag, mars 07, 2008

Min hund Tarsan. My dog Tarsan

Dette er min hund Tarsan. Han har bare ett øye også er han underbitt. Underbittet har han hatt hele livet, men øyet måtte vi operere bort da et blodkar bak øyet sprakk og alt blodet fløt over i øyet og lagde betennelse. Vi kunne beholdt det, men var redd for at det kunne smitte over på det friske øyet. Han var jo like blind på det uansett.

Tarsan er en tibetansk spaniel, og liker å sitte i vinduet sitt og se på alle som går forbi. Er det noen andre hunder, så gjør han fælt. Gjerne helt til de er ute av syne. Da legger han seg ned i vinduskarmen igjen.

Tarsan hater katter. Det er blodhat! Og nabokatta elsker å sitte på bordet på verandaen og bare se på hvor forbanna han blir når hun sitter der. Hun bryr seg lite.

Tarsan er 10 år gammel (25.12.97) og vi har hatt han i ni. Han er egentlig ikke flink til så mye, og ganske kjedelig. Men når han har dusjet så løper han villmann rundt i hele leiligheten mens han prøver å få teppet til å bli laminert med hundhår. Han røyter fælt.

Men Tarsan er en kjempekosete hund, og begynner du å kose på han så får du aldri nok. Selv om du blir laminert av hundhår.4 kommentarer:

Anette sa...

Nydelig hund, Tarsan =) Har sjølv to tibber.

Eva sa...

Han høres ut som en hund helt etter min smak! :)

Trultelene sa...

He he herlig hund ja, min mor har en Tibbe, Bamse heter han, er 8 år, og fryktelig borskjemt.. hihi, regner med at Tarsan ikke er det.

Min egen Ronja er ikke det *kremt*

Ønsker deg en fortsatt herlig søndagspåske..

Anonym sa...

nydelig tibbe gutt.. er det ikke litt typisk tibbe å bli underbitt??
mvh åshild