mandag, mars 24, 2008

En liten påskeoppdatering/ A little easterupdate.

Da er vel påska over for denne gang, ENDELIG åpner husfliden sånn at jeg kan kjøpe det garnet jeg mangler til dressen jeg har en arm igjen på (blir det en ny oppdatering imårra tro?).
Siden at mine fingre er selvutnevnt hudfargede og ikke grønne kan jeg nå glede meg over at disse blomstene enda ikke har dødd! Det er virkelig en stor bragd:)
Jeg bare håper de overlever litt til sånn at jeg kan få besøk og få litt skryt over de (hvilken farge blir det egentlig om man blander hudfarga og grønn?) hudgrønne fingrene mine.

Now that easter is almost over for this time, I can finally go to the craftshop and get the yarn I lack for the jumpsuit I knit. I only have one arm left (update here tomorrow, maybe?).
I can't believe that the easter-lillies has survived with me, the flowerkiller so I'm extremely proud!


Litt fisker blir det også tid til å strikke, her er min fiskegarnseske med 1 kg babyull som utelukkende skal resirkuleres til fisker. Hittil har jeg strikket 67 fisker, og det skal bli ca 300 når alt garnet er brukt opp. Jeg har lovet meg selv ikke å bli lei før jeg har strikket 200.
Det går 15 fisker på hvert nøste, så dette er gøy!

I also have time to knit some fishes, This is my box with 1kg babywool that is gonna become fishes. I have knitted 67 of them, and when I'm finished it will be about 300 fishes in total. I have promised myself not to get tired of it before I have 200 of them.
It's approx 15 fishes on each skein, so this is fun!
2 av 5 farger som allerede er ferdige.

2 of 5 colours that's finished.

Fisketeppet skal bli en presang til hun her, det lille krapylet som får tenner nå! I hånda holder hun en baby-feeder med litt pære i som hun kan knaske på. Det er såååå godt!
Tenk! 7 måneder allerede! Hvor ble tiden av?

Nå ligger hun og sover (derfor mamma kan være på dataen) i senga til mamma.

The fishblanket is a present for this little thing, who's teething at the time! In her hand she's holding a baby-feeder which contains pear she can nibble on. It's sooooo delicious.
7 months already! Where did time go?

Now she's asleep (that's why mummy can be on the computer) in mummys bed.


Påskeklemmer fra Kristiane og Helen
kom snart igjen:)

Eastern-hugs from Kristiane and Helen
come again soon:)

3 kommentarer:

Hege sa...

Så søt hun er :-)

Bella sa...

åh for en søt prinsesse du har:)

Jeg har et halvferdig fisketeppe liggende i en pose her, kjente jeg fikk lyst til å ta de opp og gjøre det ferdig nå når jeg så fiskene dine, hehe!

Ha en fin uke!

HanneJ sa...

Helledussen, for ei snuska!