fredag, juni 05, 2009

Butterfly Wings

Eg veit ikkje kor mange gonger eg har hatt saksa i nærleiken og nesten klipt det opp, eller kor mange gonger eg har hatt ein lighter i nærleiken og nesten tent på. Men no er det iallefall ferdig:)

Dette er det som blei min sjølvalgte oppgåve i Design og Handverk. Eit sjal!

Slik såg det ut før eg blokka det, og seinere kjem nærbilder av det når det heng på tavla på skulen. Eg har då altså strikka Butterfly Wings i garnet Zen (ravelry-link). I begynnelsen var garnet ganske rart, eg liker jo ikkje å strikke med bomull eingong, men på slutten kjente eg ikkje noko til at det var rart. Eg blei vel berre vant med det.

EDIT: Eg må vel få presisere ein gong til at det ikkje er bomullsgarn, men eit garn som er blanding av silke og sjøgress(?) eg har brukt. Har fått fleire kommentarer på det, og det er altså berre eg som kun liker å strikke med ull og dermed blir alt anna rart å strikke med. Men dette gjekk bra etter ei stund.

Brukte litt over 100g, blei tom for garn då eg hadde fellinga igjen.


Og ja, nemnte eg at eg strikka sjalet på ca 2 veker? :D

No har eg fått igjen karakter for Smykkeoppgåva og spikkeoppgåva, og fekk akkurat det samme på dei. 5 på produktet og 5- på rapportane. Supernøgd! :)

7 kommentarer:

Strikkelines sa...

Æ trur æ svima a...førr ett flott sjal....sånn mønster trur æ ikke at æ takla....klare ikke å holde hauet kaldt...trur æ....vannvettig flott..og gratulerer med flotte tebakemeldinge karaktermessig sett

Pinneguri sa...

Å så nydelig! Og så flott med den gode karakteren (selv om jeg mener du skulle hatt 6+). 2 uker?

Hvorfor valgte du bomull, og ikke ull? Nysgjerrig ...

Niko sa...

På Nordnorsk: Steikanes fint sjal.

Husker ikke om jeg har sett et sjal som har finere mønster.
Gratulere med godt utført arbeid.

Malin sa...

Så bra du rakk å bli ferdig !

dorthe sa...

Gurimalla så flink du er til å jukse... Det er jo bare NYDELIG:) Åssen har du gjort det????? jeg må innrømme at dette sjalet tror jeg ikke jeg greier å strikke... Ha en forrykende helg:)

MayM sa...

Så nydelig sjalet ditt ble. Ikke noe rart at du fikk så flott karakter. Det er litt uvant som du sier å strikke med silkegarn. For det er silkegarn og ikke bomullsgarn du har brukt. Vi får håpe vi finner ut av hva som er uklart i mønsteret.

Helen Brekke sa...

Ja, altså. Eg har ikkje skrevet nokon plass at det er bomullsgarn eg har brukt, eg har berre skrevet at eg ikkje eingong liker å strikke med bomullsgarn og at det derfor var rart at eg likte å strikke med dette. Med tanke på at eg berre strikker med ull.