torsdag, april 30, 2009

Goddag blogg!

Eg er ikkje ein god blogger, trur eg. Ikkje oppdaterer eg ofte (nok) og ikkje har eg eit godt og morosamt språk. Rett og slett, så skulle ein jo ikkje forstå kven som orker å lese denne bloggen (fnis).

Spesielt no er det veldig bloggtørke, ikkje får eg gjort så mykje på kveldstid som eg vil, og eg har attpåtil begynt på ein duk som eg broderer, det kjem nok å ta si tid, for eg er ikkje eingong ferdig med ein fjerdedel.

Ikkje har eg over 100 000 treff, 30 kommentarar på kvar post og favorittstempel hos dei "kule" i bloggverdenen, og ikkje er det eit streben heller.

Eg elsker å få kommentarer, eg elsker å få høyre at det eg har laga er fint, og eg tar til meg kvar eineste kommentar! Eg tek det til mitt hjarte og grunnar på det som ei Maria gjorde i juletider.
Eg les bloggen til dei som skriv til meg og skriv gjerne noko tilbake, kanskje eg ikkje har tid der og då men ei anna gong blir det gjort. Eg har enno til gode å finne ein _keisam_ blogg om handarbeide, og eg trur faktisk aldri eg finn det.

Eg er så heldig at eg har moglegheita til å gå på videregående skule no. Delvis pga latskap, bohemlivet og graviditet blei eg aldri ferdig. Då eg endelig fann ut at det var Design og handverk eg ville drive med, så blei det ei lita K i magen min som gjorde at eg måtte slutte. Så no går eg førsteåret videregåande i ein alder av 23. Heilt fantastisk! Og det beste er at eg er så heldig å ha verdas mest kreative folk rundt meg! I gangane eg går i så treff eg Muffin, som er eit av mine store idol i strikkeverda, eg har ei lærerinne som er fantastisk kreativ, glad og sprelsk nok til å kunne vere på linje som meg (fnis), ein teiknelærar som har ein meget spesiell og sær humor som gjer at eg virkelig liker meg i timane hennar. Og det beste av alt, eg kan lage ting eg vil lage i skuletida!

Så idag då eg gjekk forbi tekstilklassen (eg har søkt gullsmed- og tekstillinja til neste år, det beste hadde jo vert å kunne gå begge to samtidig) så eg eit kjend namn på timeplanen. Eg hadde lest det namnet før, eg hadde tilogmed prata med personen visste eg, men kven var ho? Eg spurte lærerinna mi om kven ho var, og fekk høyre at ho skulle lære ho å pjone! Det ville eg også lære! Så eg sto i døra og skulle vente på ei med rødt hår sånn at eg kunne få snike på ho. Og mens eg står det så ser eg ei som kjem (ikkje med flammerødt hår som eg så for meg) og ho ser på meg og spør: "har ikkje eg kommentert i bloggen din?" "jo, svarte eg, eg trudde jo det var du men eg måtte berre snike på deg". Ho sa at eg hadde så mykje fint strikka.

Så kanskje eg ikkje har den bloggen med mest besøk, mest kommentarar og flest innlegg, men eg har ein blogg som blir hugsa! Og det er viktig!
Har du møtt ein blogger på gata?


Ja! Og før eg gløymer det, ho som kjente meg igjen fortjener å få bloggen sin vist http://martehenriksen.blogspot.com

10 kommentarer:

Strikkelines sa...

heisann....æ lika bloggen din...å æ e heller ingen som får en masse kommentarer, men veldig glad når æ får...æ syns sjøl æ e veldig flink å legg igjen kommentara hos andre, å det gjør æ med glede...syns det e litt arti å se ka mye fint du lage, at du skriv på nynorsk...og syns du e kreativ....her ha æ nettopp kommet hjem fra en konsertopptreden med masse folk...arti...ha en flottings dag..hils mamman..

Beate sa...

Artig historie.
Og jeg leser også bloggen din Helen :)
Synes det er kjempekos å se hva du lager - masse flott!
Ikke skal VI ha dårlig samvittighet for ikke å blogge ofte NOK heller! Vi skal blogge når vi føler for det! Hva er ellers vitsen med en blogg? Nei la oss kose oss med å blogge i ny og ne og kose oss med de få kommentarene vi får :)

Pinneguri sa...

Så morsomt! Jeg syns det er hyggelig, jeg, når RL og VL går ovet i hverandre på den måten - ikke så skummelt likevel :D)
Lykke til med (videre) skolegang, og valget kvaler.

Muffin sa...

Kanskje ikke mest besøk, men du har de BESTE besøkende :)) Syns du er flink, og syns også det er artig å lese det du skriver. Bare stå på jente!

Monai sa...

Flott innlegg du har skrevet.

Strikkern sa...

Heihei. Veldig artig lesing om goddag til bloggen din. Virkelig tøft å starte på videregående som voksen, lykke til. Jeg har vært her før, bl a for å se på vesken du lagde på kurset til A.W. Stilig veske. D lager mye fint ellers også. Ha en fortsatt fin uke

Torills blogg sa...

Gjort oppmerksom på dette innleget på ett hobbyforum. Ja i disse skoene er vi mange, men det å få besøk og komentarer er så kjekt :)))
Flinke med spikkingen og ett flott innlegg :)

Hanne sa...

Morsom lesning! Vi er MANGE i samme båt. Noen får 48 kommentarer straks de publiserer noe - uansett hva. Vi andre filer i vei og er glade for 4, kanskje noen ganger 8 eller plutselig rekord-rekord: 15 kommentarer!
Jeg syns blogging er morsomt uansett, og det er et univers av hyggelige og skapende mennesker som jeg ikke ante eksisterte før jeg beveget meg inn her.

Ønsker deg god helg!

Bente sa...

Hei på du!
Takk for flott innlegg - jeg kunne skrevet mye likt selv. For tiden kan jeg rett og slett ikke blogge håndarbeidet mitt så derfor blir det mest den andre interessen min; padling. Årets julegaver er under produksjon og det ville bli for dumt å vise dem frem allerede nå;-)
Jeg får heller ikke mye esøk i bloggen min, men er flittig og jevnt og trutt på besøk hos andre.
Bloggen din er kjempefin! Kommer tilbake for å se enda mere fremover. Lykke til på skole - jeg har vært i nøyaktig samme situasjon som deg for en del år siden, konkurrerte med ungdommene mine om karakterer da, og jeg var ikke alltid taperen heller i den konkurransen - det morsomste ( syntes jeg) var da det kom opp at jeg jo også kunne være russ... samtidig som dem... de fikk hakeslepp og ble nok veeeldig glade da mamma'n ikke feiret russetid :-)
Ha ei herlig helg! Stå på, men ikke slit deg ut!

Ida E sa...

Hei. Oppdaterer ikke så mye på bloggene mine jeg heller, legger ut et diagram i ny og ne. Det er mest det med bildene som hindrer meg. Pcen tar "et år" å sette opp med kameraet og laste ned og det har jeg skjeldent tid til. Lykke til med skolen, høres helt topp ut for deg. Drømmer om å ta et år på forming på lærerskolen, men det får bli med drømmen.