søndag, november 30, 2008

Christmas curtains

Igår trosset jeg alt som het smerter og sydde nye julegardiner. Eller, ikke nye, for jeg har jo ikke hatt julegardiner før. Så dette er del en i å lage mitt eget merkelige hjem.
Stoffet fant jeg til 90% avslag på panduro i januar, og jeg kjøpte 3 meter, så jeg har endel igjen. Forøvrig er de ikke så brede at de kan lukkes helt igjen (de er bare 70cm brede) men jeg trekker jo aldri helt for, så da gjør det jo ingenting. Nå skal jeg kjøpe sånne dusker til å ha på sidene.

Pga sykdom har jeg ikke fått kjøpt adventsstake iår heller, jeg som virkelig hadde gledet meg til det! Teite mandler.

Nå kjenner jeg at jeg begynner å få sydilla igjen. Det er gøy.

This year I have made my first christmas curtains, with a fabric I got 90% off in january.


Nå ser jeg jo at vinduslista må males hvit og at vinduet er såpass punktert at det må skiftes til sommeren.

3 kommentarer:

Marihøna sa...

Så koselige julegardiner du har sydd - nå blir det skikkelig julestemning i heimen ;) Så trist at du er syk, håper du blir bra igjen snart. Skjønner at det er mandlene du plages med. Kan informere at jeg fjernet mine for 3 år siden og har etter det vært "frisk som en fisk".
Ha en koselig adventssøndag - det går fint an å kose seg uten adventsstake også :)

Anonym sa...

Takk for hilsen i bloggen min. Du spør om en kan sy en slik adventsløper med en helt enkel maskin. Å, ja da! Du trenger en "stoppefot" til quiltingen og applikasjonen. Det pleier å følge med de enklere maskinene også. Har du ikke stoppefot, kan du quilte ved å sy rettsømmer parallelt slik at det til slutt dannes et rutemønster. Applikasjonen kan sys på for hånden. Lykke til - og god bedring!

sol sa...

Søte gardiner, man trenger jo sjelden å trekke dem helt for.