onsdag, februar 25, 2009

Dåpsbesalg og gardinar

Eg har fått montert dåpsbeslaget til K! Eller, det er ikkje eg som har montert det da, det er tanta til mormora mi. Det er alltid ho eg leverer ting til montering hos (forutenom strikkemontering, det er Aud sin jobb). Det tok si tid å brodere det ferdig, men no er det no ferdig og eg er kjempenøgd.

Her er iallefall det ferdige resultatet.
Ja, for veldig lenge siden så laga eg jo nye kjøkkengardinar til advent, i den posten så skreiv eg at eg måtte jo male gardinlista på kjøkkenet siden at den var trekvit og resten av kjøkkenet er kvitt. Vel, det gjorde eg igår, også kjøpte eg stoff til gardinar slik at eg fekk sydd meg enno eit par kjøkkengardinar. Og uansett kor mange millionar eg betalte for stoffet, så var det verdt det!

Før:

Etter:

Sjå kor fint det blei! Det lyseblåe i unikkoen (blomsten) er akkurat samme blåfarge som skapdørane på kjøkkenet har. Det eineste minuset er at gardinane er litt skeive. Men eg skulder på ho som reiv stoffet og ikkje klipte det;)

Også har eg kjøpt matchande kopptuer, noko luksus må ein jo ha!

5 kommentarer:

Marte sa...

Hei på deg:) STEIKE fine gardiner!! Og du har heilt rett, stoff me trykt mønster ska ikkje rives!!Da bi de skjeift! Så de' e dama på butikken si skyll..hehe.. No fikk eg åsså løst på nye gardina :D
Håpe du har de' bra i snøvære :)
Hilsen Marte

Hanne sa...

Knallfine gardiner! Sånne fikk jeg også lyst på... Men jeg har liggende usydd stoff til to sett kjøkkenkapper - og tar ikke ned julegardinene før ett av dem er ferdig sydd. Så det så! (men vi har fem vinduer og ei terrassedør på kjøkkenet, og stoffet er ikke ferdig klipt, så det føles som en litt stor jobb - får unnskylde meg med det...)

Du har forresten en fin og inspirerende blogg :-)

Tino sa...

Sån flink du er til å brodere. De kjøkkengardinene var flotte, skikkelig gladfarger!
Ønsker deg en fin helg :0)

mimouna sa...

Fine gardiner. Og små skeivheter synes ikke så godt når de henger i folder. Men du kan jo prøve å dra i dem når du vasker dem, kanskje det hjelper litt?

Grete sa...

Skikkelig kule gardina, jeg digger Marimekko. Det er jo så masse tilbehør, så det er så morsomt.