lørdag, juli 05, 2008

KiriEndelig var det ferdig, ble litt juksing innimellom men mottaker (mamma) ble kjempeglad. Hun har bursdag idag, og blir 29,5 år gammel! I denne familien begynner man tidlig ja.
Som skrevet i poster tidligere er kameraet mitt stjålet, ingen ærlige har funnet det så nå har jeg masse papirer fra forsikringsselskap og politi og kampen med å få pengene igjen er begynt.

Beklager lite blogging, og strikking for den saks skyld, men her har det vært sykdom i heimen. Først er lille K en mare med skriking hele dagen lang, så får jeg bihule og halsbetennelse samtidig med en sterk forkjølelse, når den er på hell blir jaggu K syk også, med 41 i feber tre netter på rad. Dette er jo første gangen hun har vært ordentlig syk, så jeg er jo bare glad for å "endelig ha opplevd det". Bare synd at alt kom på en gang. Det positive som fulgte med disse sykdommene er hennes tredje tann, venstre hjørnetann kom først av alle dem oppe. Og den var svær! Jeg skjønner godt at hun skrek så mye som hun gjorde. Idag er det barnefri, og jeg har sovet i nesten hele dag. Mamma har som sagt bursdag, og Kirisjalet ble heldigvis ferdig til henne, vurderte å gjøre det større, men det ble bra sånn.

Og så har jeg fått meg jobb på garnbutikk! I begynnelsen bare to ganger i uka, og så får vi se om jeg kommer meg inn på skola, da er det jo ypperlig. Hvis jeg ikke kommer inn, så må jeg finne meg en fast jobb.

Flere oppdateringer kommer forhåpentligvis snart, men blir lite bilder når det er så kronglete å ta mms-bilde som så skal lastes inn hit. Urk, jeg er for lat.

Og ja: Snart 1000 besøkende på sida mi, er du nummer 1000 så skal du få en premie! Bare at det ikke blir noe jeg har laget, det blir noe du kan lage selv! Husk bare å screenprinte du!

Heia Bodø Glimt!

6 kommentarer:

chocolatehead sa...

Gratulerer med ny jobb!

Sjalet ble kjempefint, skjønner godt hun ble fornøyd ja :)

LinnMarit sa...

tusen takk for kommentaren paa bloggen min, kjente deg ikke igjen ved navn hehe! nydelig kiri sjal, saann vil jeg og strikke en av disse dagene.!

Marte sa...

Hei :)

Grattis me ny jobb:) Kanskje vi møtes på en av Bodøs mange garnbutikka ;)

Marte sa...

owi, min første kommentar i bloggen :D Ja han e ganske sjarmeranes, puseslasken;)

Eg ska stekke innom deg på jobbet når eg får tia, lenge sia eg har vært der nede å kikka....!De hare så mykje spennanes der :D

Sissel sa...

Sjalet ble kjempefint det! Og du som ikke var av den typen strikker... tsk tsk...
Håper du kommer til å stortrives i butikken.
Stor sommerklem fra meg!

Anonym sa...

債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社