tirsdag, mai 20, 2008

Bæ! Historien om en ullbukse

Mønster finner du her
Forbruk: 1,5 nøste bunnfarge. Bittelitt mønsterfarge. Tilsammen 75g.
Tidsfordriv på en kveld, kanskje to hvis du har enda mer å strikke på.

Jeg er så fornøyd med denne ullbuksa! Den er så søt, håper bare den passer lille snupp som skal ha den, er veldig usikker på størrelsen men det ordner seg. Pingvin er en fin modell for den iallefall. Legger du merke til saueknappene også eller? Det var en HV gave som endelig fant veien til et bruksområde.

Jepp jepp. Ting jeg ellers har å fortelle: K har fått sin tann nummer to, nå står hun bare i lekegrinda og tygger på den og hun kan gå hvis man holder henne. Hun kan også si "mamma" men det er nok ønsketenkning fra min side, hun bare lager lyder som høres ut som "mamma".

Fisker strikker jeg igjen med godt mot, fort går det også. Jeg håper jeg klarer å få det ferdig innen 1. juli, og siden fristen ble utvidet med en måned så synes jeg at det da kreves at jeg klarer å bli ferdig med det. Tror nok jeg skal ha med meg garn nedover til Åslåo når jeg drar imårra (selv om jeg har på følelsen at jeg får generelt lite fritid der).

Ja, så jeg blir borte fram til 27. mai, og hvis jeg enda ikke har fått penger før det så tviler jeg på at det blir en oppdatering da. For jeg har kjempelyst å handle masse garn og sånn på Jessheim, men det spøker fælt siden at jeg ikke har en krone på konto! Jeg vil ha pengene mine nå! Jeg hater forsinkelser! Det er like før JEG går i streik.

God helg allerede nå! Kos dere masse:)

6 kommentarer:

Figgapia sa...

Flott ullbukse...

Pris til deg i bloggen min!! :D Ta en titt.

HanneJ sa...

Så artig bukse! Håper du får det fint i Åslåo og at pengene kommer på konto. Hva er vel mer irriterende enn å være blakk i byen?
Si fra når du er hjemme igjen, hvis du vil låne symaskinen. Det kan hende jeg har hørsel på begge ørene til da, det begynner å hjelpe på nå, jeg blir bare tidvis døv :D

dyveke sa...

Kjempesøt ullbukse, pingvinen kledde den virkelig :-)

God helg.

chocolatehead sa...

Så søt da :)

Jeg har tagget deg (inne på bloggen min), men er fullt lov å ignorere den :)

Anonym sa...

Supersøt ullbukse du har strikket. Både nyttig og estetisk.
Hilsen Fama (Hobbyboden)

kdoris sa...

Det var en astig bukse,så praktisk med knapper i sidene.Søtt med lilla sauer