torsdag, november 01, 2007

En liten oppdatering om halvferdige ting og pakker i posten

Fikk pakke i posten idag, fra Rowan Membership club! Fire nydelige nøster med to oppskrifter, Lauryn Shawl og Lauryn Waistcoat. Det var den members free gift! Ble veldig usikker på fargen til meg, men skal nok prøve å finne ut av hva jeg vil lage. Lurer også på hvor mye dette garnet egentlig koster. Så hvis noen klarer å finne det ut blir jeg kjempeglad.
Her kan du finne opplysninger om garnet.
Fant dessverre ikke linker til hvordan mønstrene ser ut.

Da jeg fant ut at jeg var gravid (januar 07) så begynte jeg å strikke et lappeteppe som skulle være i barnevognen. Etter å ha strikket 25 lapper, ble jeg drittlei og bare kutta ut. Under mandagens chat på Hobbyboden fikk jeg inspirasjon til å bli ferdig med denne (takket være JordbærSol). Jeg begynte å montere, og strikke de aller siste rutene. Her ser dere hvor langt jeg har kommet hittil. Teppet skal toves i maskin. Når det er ferdig kommer jeg med alle opplysningene om det.

En annen ufo jeg har liggende er denne: Snodige katter fra Rauma. Jeg har strikket den ferdig, men har aldri klart å montere den ordentlig. Var i dag og snakket med husfliden om hvordan jeg skulle montere den, og fikk god hjelp. Men på veien møtte jeg min tidligere fostermor og spurte om hun gadd og montere den for meg og det ville hun heldigvis, så da blir det heldigvis gjort. Denne genseren har lagt sånn som på bildet siden 13 april (iallefall da bildet er tatt).
All informasjon om denne kommer også når den er ferdig.

Er egentlig ikke så fan av å legge ut bilder av halvferdige ting, men fant ut jeg skulle gjøre det idag.

9 kommentarer:

chocolatehead sa...

Mye fint her! :)

Og det teppet er bare knallfint! Ligner på et min mor lagde til sitt første barnebarn, samme fargene. Og det er et nydelig teppe som blir brukt mye.

chocolatehead sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
Arielle sa...

Så utrolig lækkert garn du har kjøpt deg.
Den genseren som du er nesten ferdig med er jo bare helt utrolig nydelig.

lises sa...

For noen kule katter! Et Raumamønster, altså? Det må jeg notere meg til senere.

sipusa sa...

Du har min fulle forståelse her... men både genseren og teppet blir kjempefine så jeg håper du får det ferdig til slutt:-D

Hege sa...

Det teppet ligner veldig på et jeg strikket mens jeg gikk gravid, det har blitt brukt masse og er fortsatt i bruk daglig faktisk så du vil få god nytte av det når det er ferdig. Det ligger forresten en Award til deg i bloggen min :-)

Lene sa...

Blir nydelig teppe, og det puse settet er jo helt vannvittig herlig..

Ønsker deg en fortsatt kreativ og herlig helg...

Andrea sa...

Hei. Hehe, nå fikk jeg litt sjokk. Noe så merkelig at det har skjedd, men bra du fik fikset det da, hehe. Du skal jo ikke bli bomba ned med mange mailer, uff. Skjerfet med pinne nr 25 er ferdig og slik teppe som du er halvt med skal jeg også lage en gang i framtiden, har oppsriften. Et nydelig teppet! Får vel oppdatere snart en dag jeg også når tid. Bra at ordnet seg med den feilen nå. Ha en kjempe fin uke. Klem!

Ida E sa...

Den genseren kommer til å bli fin på datteren din.