Mønster ifrå Nøstebarnboka, brukt 319g New Zealands Lamb wool i lilla og grønn.
And speaking of lamb. Eg har laga heilt fantastisk middag idag, inviterte mamma og farmora og farfaren til Kristiane på lammelår (eller lamme lår som eg synest er så fantastisk morosamt).
Blei inspirert av matpratreklamen og fann oppskrifta på Provencalsk lammelår på matprat.no.
Her er bilde rett før den skal i ovnen.
Her er den nesten ferdig oppspist. Eg fekk så mykje skryt og det var så godt, og mykje enklare enn eg hadde trudd! Og eg som egentlig ikkje er så flink til å lage mat!
Til dessert hadde vi Oreokake, oppskrift henta ifrå detsoteliv.no, veldig veldig mektig. Og det tok si tid for det er 4(!) forskjellige lag; kjeksbunn, kremostfyll, sjokoladepudding og krem på toppen. Eg valgte å ikkje ha sukker i kremen for eg rekna med at det kom til å bli for søtt.Som dykk kanskje forstår så fekk eg ikkje tatt bilde før det blei spist. Eg tar det som eit kompliment! No gleder vi oss berre til Oslotur, og kanskje eg får strikka litt meire på genseren til Kristiane i påska.
God påske til alle mine vakre blogglesarar!
9 kommentarer:
Wow! Det så veldig godt ut :)
dette gav vann i munn kan æ meld om.....go påske
Å, det så godt ut! God påske :)
Lammelår er jo bare sååå godt. Og oreokake også. Det måtte jo bli perfekt.God påske!
Nydelig nøstebarndressen da, og maten ser fantastisk god ut. Ønsker deg ei riktig god påske :)
Sikle sikle kjenner jeg, såg bare helt utrolig godt ut det lammelåret ditt.Artig når man får til supre retter.
God strikke påske til deg :)
Mmmmm.... At det knapt ble rester til å fotografere sier vel sitt om det måltidet. ;o)
Flott Nøstebarndress også!
Flott dress! Maten din så herlig ut, og jeg er sulten,,,
Åh, det så fantastisk godt ut! Så flink du er som lager sånt selv om du ikke kan lage mat ;) Det kan ikke jeg heller, så her var det Gildes kjøttboller idag...
Den brune genseren ser flott ut på bildene ihvertfall, det er sikkert ingen andre som ser fargesforskjellen. Hvis du ikke sier noe da ;)
Legg inn en kommentar