lørdag, februar 09, 2008

Februarlua + garnmysteriet 3 og litt til

Februarlua "Lake Park Hat"
Mønsteret finner du her
Garn: Silja Sock yarn
Garnforbruk: 48g
Tidsforbruk: 10 timer kanskje

February-hat "Lake Park Hat"
You can find the pattern here
Yarn: Silja sock yarn
Ammount of yarn: 48 grams
Time spent: 10 hours, maybe.
Pga mitt dårlige kamera (og dårlige fotograf) kommer ikke strukturen så godt med på bildet. Det synes vel egentlig ikke heller så veldig på lua. Når man først skjønte mønsteret, så gikk det veldig greit. Så kanskje litt overveldende ut først, men når man tok punkt for punkt så gikk det kjempefint!

Because of my bad camera (and bad fotographer) I can't get the structure of the knitting as visible as it should. But it doesn't show that good in real life either. When I understood the pattern it all went fine, maybe a little overwelming at first, but you just have to start with the first line and then it went smoothly.
Jeg er også med i garnmysteriet 3, og her er fargene jeg har valgt ut! Det ble _egentlig_ advart mot å ha striper, siden at vi ikke vet hva vi lager, men jeg er på garnslankern, så jeg skal bruke opp det jeg har først.

I'm also in the yarnmystery-kal 3, and here's the colors I've chosen. We were warned about using stripes because we don't know what this will be at the end, but since I'm loosing yarnweight I will use what I have first.
Dette er det som var del 1 av mysteriet.
This was part 1 of the mystery.


Også må jeg bare vise dere et fint stoff jeg skal sy bleie av! Var det ikke fiiiiint?
At the end I just had to show you a fabric I'm gonna make a diaper of! Wasn't it beeeeeautiful?

2 kommentarer:

Syersken sa...

Takk for besøk i bloggen min..Så fin lue,det er så gøy å følge med på luealongen. Er ikke selv med på dette garnmysteriet, spennende.

Muffin sa...

Kjempefin lue! Jeg er ikke med på garnmysteriet, men følger spent med fra sidelinjen. Artige farger du har valgt iallfall, dette blir helt sikkert noe fint! OG: GRATULERER MED MORSDAGEN!