fredag, desember 07, 2007

Vinflaske-veske

Oppskrift hentet fra Lises blogg, selv om det er Dyvekes design:)
Garn: Østlandsgarn fra Gjestdal farge 238
Forbruk: ca 100g
Tidsforbruk: To kvelder, men strikker den lett på en ettermiddag/kveld.

Den gikk veldig greit å strikke, men ble ikke så fornøyd med tovinga, tovet den først på 50 grader, så 60 men det hjalp fortsatt ikke. Nå skal den få tørke seg litt i fasong før jeg skal sjekke om jeg skal tove den litt mer imorgen. Men det kan jo være en fordel at ingen ser hva som er i den.

Jeg strikker veldig løst, så det kan også være problemet, også tror jeg at jeg kanskje strikket hankene litt for korte, men jeg fikk ikke nok garn.
Hanken er på 15cm før toving.Nå er jeg faktisk ferdig med alle strikkete julegaver.

2 kommentarer:

Petunia sa...

Synes den ble fin jeg! Rart du ikke fikk til tovingen. Synes østlandsgarn er det som gir best resultat ved toving, men det kommer naturligvis an på vaskemaskinen også. Hvis du strikekr veldig løst, så kan du jo prøve å gå ned en pinnestørrelse. Lykke til med nye vinflaskevesker.
Ha en fin helg!

Anonym sa...

Ferdig mmed alle strikkede julegaver!? Så flott! Gratulerer!!

Angående spinning med håndtein er det i grunn greit å lære, først må man sørge for at håndteinen ikke går i gulvet, det er greit nok...
så må man lære å spinne jevnt, det tar litt lengre tid, men i mellomtiden kan man glede seg over flott effektgarn...hehe:-D (jeg gjør det fremdeles ja;-)