torsdag, desember 06, 2007

Jeg har handlet garn! :)

Idag handlet jeg garn hos Husfliden, 6 nøster med silkealpakka (den er jo på tilbud nå!).
Kjøpte 3 nøster brunt og 3 nøster kjempelys rosa. Gleder meg veldig til å bruke de, jeg lurer på om jeg skal prøve å strikke sånne fine sokker eller Odessa-lua eller no slikt i det, men vet liksom ikke helt enda. Jeg er jo av dem som kjøper garn til et bestemt prosjekt fordi jeg ofte mangler fantasi.

Nå har jeg handlet for over 1000 kr på husfliden, så jeg får 10% rabatt på alt garn jeg kjøper nå resten av året, så jeg vikk 17,7kr i rabatt på dette. Det er litt komisk at vi jenter går amok med en gang det er rabatter inni bildet, men sånn er vi da bare. jada, vet det tok veldig lang tid før jeg hadde handlet for så lite, men jeg handler andre plasser og + at jeg har prøvd å ta av garnlageret mitt. DESSUTEN ble jeg ikke klar over den ordningen før i april/mai tror jeg det var.

Håper jeg bare får penger for all morsmelka jeg har solgt denne måneden for da kan jeg kjøpe litt mer silkealpakka.

Men jeg liker ikke at det er så lite på nøstene, altså her er det 288g. Dvs at det mangler 2 gram på hvert nøste ca 1,5m og det er jo litt. Nå forventer jeg jo ikke at det skal være akkurat 50g, men når ALLE er under er det litt kjipt.

Jaja, det var mine refleksjoner, nå kan dere nyte de fiiiiine fargene:)

3 kommentarer:

toneab sa...

Hei! Lekkert garn du har kjøpt. Selv har jeg ikke prøvd denne silkealpakkaen. Gleder meg til å se hva du lager! Jeg er imponert over at du har så mye morsmelk at du kan selge! Så flink du er :-)

Anonym sa...

Så nydelig garn du har kjøpt.

Gleder meg til å se vinveska du holder på med, artig at andre har glede av oppskrifta mi :-)

HanneJ sa...

Det garnet er så fordømt fint! Men jeg er like fantasiløs som deg, og aner ikke hva det skulle blitt. Tenker litt på et stort sjal/skjerf-sak, men får ingen gode ideer. Det er skikkelig frustrerende å ikke ha en god grunn til å kjøpe garn!!