mandag, oktober 29, 2007

Skjerf strikket i patentstrikk

Oppskrift hentet fra Garnstudio.
Garn: Drops Eskimo farge 06, Olivengrønn
Forbruk: 137g.
Tidsforbruk: 6-7 timer.


Ble veldig fornøyd med dette skjerfet, har aldri strikket i patentstrikk før, og synes strukturen kom veldig fint fram (kanskje ikke på bildet). Hadde egentlig ikke forventet meg å bli ferdig igår, men siden min kjære søster bestemte seg for å ha masse besøk inatt, fikk jeg ikke sove, så strikketøyet ble med meg i sengen:) Er man hekta så er man hekta.

Her er et nærbilde av skjerfet, der man kanskje ser strukturen bedre.
Sofistikert skjerf som er julegave til en sofistikert mann.

Nå venter jeg på noen pinner som jeg trenger for å fortsette på resten av julegavene, men siden jeg fant et babyteppe jeg begynte på da jeg akkurat hadde funnet ut at jeg var gravid, som enda ikke er ferdig, så har jeg jo det å gjøre. Det er bare så kjedelig å strikke lapper i rettstrikk. (blæh) Har heldigvis ikke så altfor mange lapper igjen.

7 kommentarer:

Andrea sa...

Hei hei. Nydelig skjerf, jeg har lyst til å bruke samme mønster. Men jeg skal bruke pinne nr 25 og tenkte å bruke dobbel med Eskimo da. Blir det fint tror du? Hvilken pinne nr brukte du?

Beate sa...

Skjerfet ser herlig ut. Har strikket pattent før, men huska ikke. Tror kanskje jeg må friske opp gammel kunnskap. Eldstejenta vil ha grovstrikket skjerf så...

Margrethe sa...

Så flott skjerf. Jeg tror jeg har strikket patent en gang, bare ikke helt sikkert. Kristiane er forresten helt nydelig på bildet ditt :)

Sissel sa...

Hei Helene!
Utrolig hvor mye morsomt man finner på Ravelry...

Du har ikke et mønster på sånn patentstrikk? Jeg skulle så gjerne hatt ullbukser sånn, men ullbuksestrikkeren flyttet til himmelen i februar, og ingen andre i min familie kan...
Sukk sukk, blunke blunke...

Sissel sa...

Ha ha, det sto jo der jo!
Iler inn på garnstudio og sjekker...

Anonym sa...

Your blog keeps getting better and better! Your older articles are not as good as newer ones you have a lot more creativity and originality now keep it up!

Anonym sa...

I inclination not concur on it. I think precise post. Especially the title attracted me to read the intact story.