lørdag, oktober 06, 2007

Jeg har visst også blitt tagget

Jeg har blitt tagget av Marit og utfordringen går ut på:

Link til den som tagget deg. (Checked)
Fortell 7 sannheter om deg, litt forskjellig og litt rart
Tag 7 folk i slutten av innlegget. (Det gjør jeg ikke, rett og slett fordi "alle" har blitt tagget, da kan de som evt ikke har blitt det, hente dette fra meg og si at jeg "tagget" dem.)
Legg en melding i bloggen dems der du sier at du har tagget dem. (Se over)

1. Jeg er fæl med å drikke ut av kartonger, melk, juice ja alt mulig. Drikker ting rett fra flaska også. Jeg er glad jeg bor alene, for dette kunne blitt ekkelt.
2. Hvis jeg har fått et brev der frimerket ikke har blitt stemplet, så klipper jeg det fint ut og sparer det til en gang jeg skal sende brev og trenger frimerker. Ikke min feil at posten ikke gidder å stemple alle frimerkene!
3. Jeg er en veldig rotete person, men har sirlig orden i enkelte ting; bøker står/ligger etter størrelse og hva de handler om, hobbysakerne mine ligger i merkede skuffer osv osv. Men ellers ser det ut som en bomba kaninfarm i leiligheten min.
4. Jeg selger morsmelk til sykehuset.
5. Jeg synes det vondeste med å ta blodprøver er å fjerne tapen. Men jeg liker ikke sprøyter så jeg ber alltid helsepersonellet til å bare stikke, uten å si ifra. Det er det beste.
6. Jeg elsker kyr på ting, men er livredd ekte, levende kyr.
7. Da Bodø Glimt rykket ned til 1.div i 2005 sov jeg med trøya på meg i en uke mens jeg gråt meg i søvn. Bodde da på folkehøyskole i Stavern og fikk ikke vært på den avgjørende kampen.

Jepp, dette ble visst bare rare ting, utenom en da, som er veldig positiv.

1 kommentar:

HanneJ sa...

All ære til deg som bidrar til morsmelkbanken!