mandag, august 23, 2010

Det skal ikke stå på lysta!

Man kan ikke veie brodering, man kan ikke ha mouline-slanking eller ha kjappe broderingsprosjekter, ALT TAR JO SÅ HIMLA LANG TID! Jeg driver og broderer alfabetet til Kristiane, selvfølgelig uten Æ, Ø og Å, dette fant jeg ut etter jeg hadde begynt å sy. Min feil, men akk så surt! Dette gjør ikke akkurat at lysten på å sy massemasse er tilstede, men jeg syr massemasse på det.

Og har kommet helt til 2.5 bokstaver! Så, jeg som nesten bare liker å lage blogginnlegg når jeg har noe ferdig er nå nødt til å blogge hver bokstav (gurimalla for en morsom blogg jeg kommer til å få etterhvert) for å kunne ha noe å blogge.

Fint blir det iallefall!

I tillegg har jeg nå fått en treåring i hus! Store jenta mi ønsket seg prinsessekake og marihøne-invitasjoner. Det fikk hun selvfølgelig!

Selv om jeg ikke strikker så mye, så er jeg iallefall flink til å kjøpe strikketing. I sommer var jeg på Ose i Setesdal for å se på utstillingen til Annemor Sundbø, hun som har samarbeidet med Terri Shea i Selbuvottboka. Der kjøpte jeg to hefter til meg selv, og selv om det er hefter jeg kan kjøpe hos en av mine garnlangere, var det litt gøy å kjøpe dem der.

Se alle setesdalskoftene!Disse var kjempegamle, bare lørver som hang, men de var lappet til de grader!

Dessverre (for meg) var votteteppet (som er avbildet i selbuvotteboka) ikke hengt opp igjen etter vask, så jeg fikk ikke sett det. Annemor Sundbø var også bortreist, så hun var heller ikke der. Uansett fin, men liten, utstilling. Er du i området kan det være gøy å reise innom og se litt.

Vel, det kommer nok ikke til å bli så mye hobbyblogging framover, både fordi jeg ikke gjør så mye hobby (sliter fortsatt med armen), fordi jeg driver på med det mest langsomme prosjektet noensinne, fordi jeg skal ta generell studiekompetanse OG fordi jeg har laget meg ny matblogg! Bruker mer tid på mat enn hobby for tiden! Ta gjerne turen innom!

Ps. Er det mye fint som kommer til høsten på strikkefronten? Noen som vet?

2 kommentarer:

Fru Keilegavlen sa...

Så flotte bokstavar du broderer og ei flott lita utstilling. Ha ei fin adventstid.

Anonym sa...

Heya! I'm at work surfing around your blog from my new iphone! Just wanted to say I love reading through your blog and look forward to all your posts! Carry on the superb work!

my web page - Arjun Kanuri