mandag, mars 29, 2010

No kan eg innrømme at eg er møkklei selbuvotter (for ein periode)

Gaaah! Eg er glad for å vere ferdig med dette paret, no har eg strikka to par selbuvotter iløpet av denne måneden, og eg er leeeeeehei. (Eg har forresten vore på kurs med Andre Wallenborg igjen, det har eg jo gløymt å blogge og. Jaja, eg vart ikkje heilt ferdig og eg er ikkje SÅ glad i å blogge uferdige prosjekter, då må dei vere superstore og ikkje berre mangle litt handsaum som denne veska gjer). Jaja, nok om veska og tilbake til vottene.Mønsteret er funnet i Selbuvottboka til Terri Shea, eg har brukt 92 gram av Hifa2, og dei er strikka på pinne 2.5 og ikkje 2 som det står i oppskrifta. Han som skal ha vottene heiter Kurt-Einar (haha, tog du an?) og har kjempestore hender. Derfor måtte dei bli større.

No kom eg på at eg også må blogge puta eg sydde som eksamensoppgåve. Eg fekk forresten 5 på den oppgåva og.

Igår hadde eg bursdag og eg fekk eit hespe med Manos del Uruguay silk blend i ei fantastisk nydeleg raud/fuksia/rosa/lillafarge og gåvekort på Husfliden. No må eg berre strikke opp eindel av garnet er har før eg kan kjøpe til dei to prosjektene eg sikler på.

Eg er glad det er påske, då kan eg gjere så mykje hobbyting eg berre vil og så lite husarbeid som eg vil og. Eller noko slikt.

11 kommentarer:

nragnhild sa...

Fine votter du har laget denne gangen også! :) Og det er lov å bli lei, veldig lov, til og med :) Det merkelige med diller er at det går ei stund, og så er de plutselig tilbake! ;)
Ha ei fortsatt god påske! :)

medina sa...

De var kjempefine. Du har strikka mange fin selbuvotter. Titta litt rundt hos deg. Ha en fin påske!

Monicas sa...

Knallfine.....

Elins Strikkeri sa...

Superfine selbuvotter du har strikka, har sett litt her hos deg og det var masse fint!! Har den boka eg og men har berre strikka eit par enno.. Ha ein fin påske med masse handarbeidskos:))

mimouna sa...

Vottene ble fine de, men det er jo greit med litt variasjon også. Smart å bare øke pinnestørrelsen for å få dem store nok.

Håper du får mange fine feriedager med mye håndarbeid og kos og lite husarbeid. :o)

hisae sa...

De ble flotte, ja det hender man blir lei, men om noen måneder har man lyst igjen. Greit å variere har jeg funnet ut. Ha en flott påske

sissel sa...

Kjempeflotte votter, og det er lov til å ta vottestrikkepause må du skjønne.
Gratulerer så masse med overstått.

Rigmor sa...

flotte votter :) Ta deg en velfortjent pause nå da :)
Gleder meg til å se både pute og veske :) Ha en super fin påske!

LAs masker sa...

Kjempe fine votter!!

Muffin sa...

Møkklei eller ikke, fine ble de i alle fall! God påske til deg og lillesnuppa!

Grete sa...

Så flotte votter du strikker. Du er kjempeflink.