søndag, februar 14, 2010

Sjal og froskejente

Her er mitt første sjal av ti for 2010. Dette er svært! Mønsteret er Freya Shawl (ravelry-link), eg brukte 156 gram av Noda Junik, eit garn som skulle vore brukt til eit Johanna Maria sjal, men eg syns det vart for "enkelt" og dermed valgte eg å bruke det garnet til dette. Sjå så fint!

Dette er ei gåve, til ei spesiell dame.


Men ho skal ikkje vite at det er eg som har laga det.
Top secret!
Kristiane hadde karneval på fredag, og supermammaen hennar (altså meg) sydde eit froskekostyme. Kristiane var så stolt, og her har faren hennar tatt eit mobilbilete av ho med ansiktsmalinga intakt. Fann mønsteret i eit Alt om håndarbeide ifrå 2008, og kjøpte materialpakken rett etterpå. Hehe, vi treng ikkje prate så mykje om kvifor det tok så lang tid. Godt at eg har ei som veks sakte iallefall;)

Også har eg endeleg fått ein diagnose for skuldra, eg har fått ein tuberculum majus fraktur:


Deilig med å endeleg ha noko handfast.

14 kommentarer:

Bitt@mi sa...

Uff da - det så ikke godt ut med den tuberculum majus fraktur... Håper det går bedre etterhvert, og at du blir helt frisk igjen.
Nydelig sjal - lekkert, rett og slett. Heldig er den som får det:-) Tror ikke jeg hadde klart å strikke et så innviklet sjal:..

Ha ei flott uke!

Toril sa...

Så flott sjalet ble! Skikkelig fint :)
Diagnosen sier meg ingenting, men jeg håper du blir fort bra! Kjekt med en diagnose iallefall, da er det lettere å vite hva man skal gjør(ikke gjør) for å bli bedre :)

MayM sa...

For et flott sjal du har strikket. Det er ikke noe rart du har hatt vondt i skulderen din. Håper du kan få hjelp til å bli bra igjen.

Emme sa...

Så utrolig flott sjal og så inderlig søt liten frosk :)

Håper skulderen blir snart bra igjen!

annebeth sa...

Hei

For et flott sjal! Mottaker blir helt sikkert kjempefornøyd. Så søt en frosk du har. Kjenner igjen det med å ha materialpakker liggende.
Godt du har fått en diagnose. Håper du blir god igjen snart.
Ha en fin uke!

Elin sa...

Har du sett for et flott sjal! Imponerende! Det må ha vært litt av en jobb. Det var nå bra at du har fått vite hva som feiler skulderen din. Håper det er noe som kan gjøres noe med. Ha en flott ny håndarbeidsuke:-)

T-Bird sa...

Ai ai, håper ikke den diagnosen setter stopper for dine kreative sprell! Hvor skal vi da hente inspirasjon? God bedring!

Pinnepenn sa...

Så flott sjal og nydelig frosk! God bedring med skulderen. :)

Silje sa...

Blir helt over meg av beundring når jeg ser hvor mye flott du lager, altså!

Og god bedring til skuldera di.

Fru Keilegavlen sa...

Off, ser ikkje godt ut med ein slik fraktur!! Håpar det går betre etterkvart!! Herleg jente i flott kostyme!! Nydeleg sjal!! Heldig den som får det.

karin sa...

Hei :)
Det sjalet ditt var bare vakkert!!
Du lager mye fint!
Ha en fin dag:)

gunnbjørg sa...

Fantastisk Kristiane! Hahaha!

Rita sa...

Takk for besøket hos meg. Nå har jeg kost meg her, og du er dyktig med pinner altså. Og hjerteringen var jo utrolig fin da.

Anonym sa...

Her var det mye fint i håndarbeide:)
Det sjalet var da bare lekkert.
Må da være myyyye arbeide med ett slikt stort sjal i så tynt garn,...er imponert:))
Hilsen fra Kirsti:)