tirsdag, oktober 20, 2009

Duk i kunststrikk

No er det offisielt, eg er ei gammel sjel i ein ung kropp. Eg har nemleg strikka ein duk i kunststrikk.Bestilte boka "kunststrikk 6" frå hobbyklubben, og eg elsker den boka. Den er skrive av ei gammel dame, som ikkje har anledning til å svare på brev, derfor har ho skrive telefonnummeret sitt i forordet:) Fantastisk dame!

I mønsteret sto det at det var ca 40g Maxi som skulle brukes. Eg kjenner meg lurt! Denne veier HEILE 15 gram! Altså ikkje eit garnslukerprosjekt!

Denne vart ferdig for vel over ei veke siden, men fordi eg måtte gjere ferdig vottene orka eg ikkje å bruke tid på å blogge det.

På søndag kom vi heim ifrå Jessheim, og der kjøpte eg meg eit Peer Gynt-selbuhefte, og to nøster. Men skuffelsen var stor då eg fann ut at det må vere feil i mønsteret:( Eg trur nok at eg må ta med meg vottane på skulen slik at strikkelæraren min kan hjelpe meg med det.

10 kommentarer:

Inga sa...

Da er vi to! Jeg har alltid vært fascinert av håndarbeid og på 80-tallet var ikke det spesielt hipt. Men nå for tida er jo kunnskapen gull verdt. Alderen holder for øvrig på å ta igjen sinnet ;-)

Flott duk!

AnitaK sa...

Jeg er såååå imponert. Kunststrikk altså... Har du ikke ett pittelite spørsmål da, slik at du kan ringe damen bare for å snakke med henne... Fristende, ikke sant?:)

Bitt@mi sa...

Den ble nydelig:-) Jeg har strikket mye kunststrikk før, men det er lenge siden nå... Flott duk!

MayM sa...

Nydelig duk. Har aldri forsøkt meg på kunststrikke, men det ser artig ut.

Monicas sa...

så nydelige denne var Helen...vakkerfin, så denne har du all grunn til å være stolt av...

Dorthe sa...

Nydelig duk du har strikket:)

LivM sa...

Så dyktig du er , denne er jo aldeles nydelig!

Nitus sa...

Den ble skikkelig fin.

Anonym sa...

Nydelig adventsduk?
Du lager myye fint.

mimouna sa...

Se der ja! Det ble jo en fin duk det. Absolutt ikke bare for gamle damer det vel.