søndag, september 06, 2009

No blir det ikkje fleire Kiri på ei stund

Vel, siden at mamma fekk sitt Kirisjal stjålet på kinoen så måtte den gode dottera strikke eit nytt, ikkje sant? Her har eg brukt litt over to nøster Navia Uno, nermare bestemt 114g.

Det blir det siste på ei god stund, for all del, mønsteret er enkelt å strikke men det er så keisamt og eg har så mykje på tapetet.


Under Parkenfestivalen 2009 var det mangemange med strikkaklær. Dumme meg turte ikkje å spørre mange om å få ta bilete, men her er to:
Mariusgenser med ein god del setesdalmønster.


Denne var veldig gøy! Det var flest MENN som brukte denne strikka øl-koppen.
Eg har aldri sett noko slikt før, og eg holdt på å le meg ihjel!
FANTASTISK!

Eg har vert veldig dårleg på å blogge i det siste, men eg har vert flink til å gjere ting. No skal eg sjekke kor flink eg er i denne dataverdenen å lage fleire bloggpostar og ta dei på automatisk posting. Då trur eg kanskje at eg har postar i 3 dagar eller noko.

Stay tuned!

7 kommentarer:

gyldenkron sa...

Flott Kirisjal. Så kjedelig at mamma sitt ble stålet. Utrolig frekt.

MayM sa...

Nydelig sjal. Det er snart ikke grenser for hvor fekke folk kan bli i dag. Tenk å stjele et sjal.

Pinnepenn sa...

Så snill datter. :) Så kul den ølkopptingen var.

Monicas sa...

heisann.....maken te frekkhet...tenk å stjele ett sjal...hm...å at du laget ett nytt da....flink..imponerende flink.Jeg har så lyst, men som sagt...æ e enklet skrudd sammen,. å må ha tid før å skjønne mønster..men du verden når æ får teket på det....ha en flott søndag

LivM sa...

Flott sjal du har strikket. Men går det an å stjele et sjal da? Uff og uff!

Myrtells rotekrok sa...

ullkoppene var den to damer under Bukta festivaln som solgte... genialt produkt for kald øll og varme hender.... så deg forresten under parken, jeg sto som røde kors vakt ved siden av scenen og du sto på andre siden av gjerdet ved scenen... fin regnkåpe du har:D

randi K design sa...

Flott sjal og Marius genser! Og ølglass holderen var smart!