fredag, august 14, 2009

Ein ufrivillig UFO -UUFO-

Eg skulle i utgangspunktet strikke denne gråtassgenseren, men etter å ha plagdes veldig med mønsteret så endte eg opp med å strikke den med raglan. Ei finfin løysning. Hadde lova meg sjøl at Kristiane skulle få den til bursdagen hennar på søndag slik at ho kunne få den med i barnehagen. Og kva skjer; jo, når eg finner ut at eg treng meire garn til denne genseren enn den andre, så er dei FRI for garnet eg trenger for å fortsette. Hurra hurra liksom.

Dei skulle bestille inn, så no er det berre å håpe at fargeforskjellen ikkje er så ille. Men er det nokon snille sjeler der ute som har ein butikk som selg Dale Falk farge 6215 (mørk turkis) og partinummer 4812? Eg trenger to nøster, og er heilt desperat!

Så slik ser genseren ut no, kvelden ikveld har gått til å brodere litt maskesting (eg begynner å få teken på det no) for å få tida til å gå.Apropos tid, så føler eg at den berre renner ifrå meg. Dei siste kveldene har eg baka kanelsnurrar, skulebrød og idag satte eg gele til ostekaka og baka ei sjokoladekake som skal pyntes imårra. I tillegg skal eg bake muffins. Eg begynner å lure om eg vil at gjestene skal ete seg ihjel.

Elise (mi gode venninne og Kristianes gudmor) kjem på besøk imårra, så då får eg hjelp til vasking (det er det verste eg veit!).


Siden at eg har jobba fullt på Smykkestein den siste veka har mormor og tante sittet barnevakt, og dette fortjen dei ei lita gåve for. Så Kristiane og eg lagde armbånd til dei. Det blå ville tante ha og det grønne fekk mormor. Det er jo ikkje eit bra bilde, men den fanger faktisk fargene veldig bra!
I tillegg måtte eg lage nokre maskemarkørar til meg sjøl, desse perlene er jo heilt fantastiske! Verdas søteste maskemarkørar! Denne musikken passer bra når du ser på dette bildet.

Eg har jo som sagt garnkjøpestopp, og denne har eg opprettholdt! Eg er kjempeflink! Dette har eg FÅTT i gåve, det eineste eg betalte var porto, ergo har eg ikkje kjøpt garnet. Fått det!
Heldige meg.

Også har eg ein liten konkurranse på tampen. Alle som setter seg som følgerar av min blogg innen neste søndag er i trekninga av ein kjempefin premie! Dei som allerede er følgerar er også med i trekkinga!

Lukke til!

10 kommentarer:

Pinnepenn sa...

Håper noen har garnet du trenger, så ergerlig å være så nære men ikke få fatt i det du trenger. Kjempefine smykke og søte maskemarkører!

Pinnepenn sa...
Denne kommentaren har blitt fjernet av forfatteren.
MayM sa...

Så synd du fikk for lite garn. Håper butikken får tak i innfarging som ikke er så forskjellig. Genseren blir veldig flott

Lisbeth sa...

Håper det ordner seg med garn :o)

Monicas sa...

woooooooooow....sjekk den garnbeholdninga du...sukk..strever med å hekle blomster..(sikkert den enkleste ting i verden..men men )...så har jeg straks to noa noa skjerf ferdig..så ble det ett par barnelester, og mulig ett til av det spragla garnet...morro du verdem....adr mi er monica H....furumoen 8100 Misvær...enkelt og greit..send med regning du..go helg

Malin sa...

Fine armbånd :)

Pinneguri sa...

Jeg er imponert over at dere småbarnsforeldre får strikket i det hele tatt, jeg?!
Synd med genseren, men det blir nok en ordning på det, tvi, tvi.

Lappestua sa...

Så mye fint du har strikket! Du er flink :)

Hanne sa...

Håper du får tak i rette garnet!
Ja, de badegakk-perlene var kjempesøte. Jeg måtte kjøpe både slike og et par spøkelser (men det var på Smykkestein på Fauske).
Flotte armbånd du har laget.
Var det forresten deg jeg så bilde av i AN, på Parken?

Ruth sa...

Eg har strikka 2 slike genserar av kvar type (to med raglan, og to med t-erme), og synes passformen på dei med raglan er mykje bedre enn på dei andre, så det var nok ikkje så dumt at du gjekk over til den med raglan. Men det var jo dumt at dei ikkje hadde att meir garn da, håpar det ordnar seg.