tirsdag, november 13, 2007

Om blomster, besteforeldre, fotball og juleduker.

Idag fikk jeg blomster! Eller ikke jeg, men lille Kristiane. Hennes farmor og farfar var på besøk for aller første gang som det. De som kjenner meg vet alt styret som har vært med barnefar. Derfor er denne blomsten for meg et symbol på at nå vil alt ordne seg! For farfar var det aller første gang han fikk se henne.

Igår var den aller siste kvalikkampen! Og Bodø/Glimt er tilbake i tippeligaen! Fortsatt veldig uvirkelig, siden at jeg ikke fikk vært på kampen. Kristiane og Mathea lå ved siden av mødrene sine mens de heiet Glimt fram til seier fra sofaen:)
Jeg var der ikke da de rykket ned, og jeg var det heller ikke da de rykket opp.


Her er julegaven til min Farmor og Farfar.
Egentlig begynte jeg på den til forrige jul, men fikk aldri fullført den. Da jeg ble gravid og fikk bekkenløsning, fikk jeg jo all tid i verden. Da ble den endelig gjort ferdig.
Det er ikke jeg som har montert den, men tanten til min mormor (Tante Ruth) gjorde det. Og hun har et tips for å få duker stive, legg duken i melisvann før man stryker den på vanlig måte.
Duken er stiv og flott og har endelig blitt pakket inn.

Må strikke enda et skjerf i patentstrikk for det er ønsket som en julegave. Så det er det jeg skal gjøre de nærmeste dagene. Da får babyteppet vente litt til.

5 kommentarer:

Beate sa...

Ja HEIA GLIMT!!

Så flott at besteforeldrene kjenner sin besøkelsestid og kom for å hilse på Kristiane. Et barnebarn må jo være en fantastisk gave :)

Flott duk. Så flink du er og lager julegaver, blir så alt for lite gjort her hos meg...

Anonym sa...

Det var koselig at besteforeldrene kom på besøk. Jeg hadde det likedan da min eldste ble født, så jeg vet hvor mye det betyr. Lykke til videre!

Kjempeflott duk du har sydd - den blir nok farmor og farfar glade for :-)

Og lille Kristiane er bare så skjønn!

toneab sa...

Så fine blomster du fikk! Nydelig duk har du også brodert. Kos deg med den nydelige tulla di :-)

Anonym sa...

Sikkert stas å få treffe barnebarnet. Håper ting går seg til for deg/dere etterhvert.

Og så er det så kjekt å se noen som bruker tøybleier. Husker da jeg drev og strikket slike ullbukser. De er jo bveldig gode, da.

Anonym sa...

Nydelig juleduk! Hadde jeg bare hatt tålmodighet :) Det var uvirkelig i timene etter at Glimt rykket opp, har forstått at det er sant nå! Kos deg med Kristiane, og så er det veldig koselig at besteforeldrene kommer på besøk da :)