torsdag, mai 29, 2008

Sjåpping i åslåo:D /Shopping in Oslo


Nå har jeg kommet tilbake from Oslo! Turen var helt grei egentlig, traff mange kjentfolk og fikk handla masse fint!Da jeg kom hjem lå det to nøster hampgarn i posten, dette skal jeg bruke til å strikke bleieinnlegg av, skal bli spennende å se resultatet.
Garnet er veldig tungt, kjennes ut som hardt og tungt bommull.

Ull og saker på Jessheim hadde tilbud på Just bamboo fra Sirdar, nå kosta det 15(!!) kr pr 50g, før kosta det 55kr for like mye. Raska like gjerne med meg 10 nøster, to brune og åtte rosa.
Tror jeg skal lage litt innlegg og kanskje en fin sommertopp til meg av det rosa?


Så har jo Jessheim den nydelige butikken "Naboskapet" som jeg kan drømme meg bort i. Jeg som lovte meg selv å ikke kjøpe mer stoff før jeg hadde brukt litt av det jeg hadde i boksen min. Jah, det gikk jo ikke så bra akkurat.

Se og nyt.

Jeg bare elsket det alvestoffet!




Hvis noen har tips til hva jeg kan lage av stoffene, må dere gjerne fortelle!


Og ja, jeg fikk strikket en del fisker på fisketeppet, så kanskje jeg klarer å få det ferdig før fristen?

tirsdag, mai 20, 2008

Bæ! Historien om en ullbukse

Mønster finner du her
Forbruk: 1,5 nøste bunnfarge. Bittelitt mønsterfarge. Tilsammen 75g.
Tidsfordriv på en kveld, kanskje to hvis du har enda mer å strikke på.

Jeg er så fornøyd med denne ullbuksa! Den er så søt, håper bare den passer lille snupp som skal ha den, er veldig usikker på størrelsen men det ordner seg. Pingvin er en fin modell for den iallefall. Legger du merke til saueknappene også eller? Det var en HV gave som endelig fant veien til et bruksområde.

Jepp jepp. Ting jeg ellers har å fortelle: K har fått sin tann nummer to, nå står hun bare i lekegrinda og tygger på den og hun kan gå hvis man holder henne. Hun kan også si "mamma" men det er nok ønsketenkning fra min side, hun bare lager lyder som høres ut som "mamma".

Fisker strikker jeg igjen med godt mot, fort går det også. Jeg håper jeg klarer å få det ferdig innen 1. juli, og siden fristen ble utvidet med en måned så synes jeg at det da kreves at jeg klarer å bli ferdig med det. Tror nok jeg skal ha med meg garn nedover til Åslåo når jeg drar imårra (selv om jeg har på følelsen at jeg får generelt lite fritid der).

Ja, så jeg blir borte fram til 27. mai, og hvis jeg enda ikke har fått penger før det så tviler jeg på at det blir en oppdatering da. For jeg har kjempelyst å handle masse garn og sånn på Jessheim, men det spøker fælt siden at jeg ikke har en krone på konto! Jeg vil ha pengene mine nå! Jeg hater forsinkelser! Det er like før JEG går i streik.

God helg allerede nå! Kos dere masse:)

søndag, mai 11, 2008

Mailua



Lua er strikket i Manos del Uruguay, farge "jungle" på pinne 5. Forbruk: 82g.
Brukte kanskje to dager på den.
Men jeg lurer på om den ville blitt finere i ensfarget garn jeg.
Den er dessuten litt stor da, men kanskje mottakeren vil like den bedre enn meg?

fredag, mai 09, 2008

F*** altså!

Jeg begynte å strikke disse fine Glimtvottene med godt mot, midtveis i vott nr 2 begynte jeg å bli lei og måtte nesten kjempe for å bli ferdig med dem. Derfor var gleden stor da jeg kunne felle av og begynne på tommelen.Finn to feil! En går ann å rette på og en går ikke ann.

Feil som kan rettes på: Ene Ø'en er feil vei.
Feil som ikke kan rettes på: JEG HAR STRIKKA TO VENSTREVOTTER!
Faen i hælvette altså!

Nå pensjonerer jeg meg snart!

Jaja, Cruzidull, føder du snart?